personalet

Hvem er vi?

Vores fantastiske team er bestående af 2 professionelle kosmetologer og en CND negletekniker

Trine: indehaver, kosmetolog og Negletekniker, uddannet v. Innowell.dk 

- Jeg overtog klinikken tilbage i februar 2012. Jeg valgte kort tid efter at flytte klinikken til større og lysere lokaler. Jeg har også åbnet en afdeling i 4040 Jyllinge som har åben efter aftale.

Lidt om mig :) Jeg er 34 år, bor i Jyllinge med min kæreste og to børn fra hhv 2014 og 2016. Min forretning er mit hjertebarn, jeg brænder for skønhedsbranchen som hele tiden er i udvikling. Dernæst betyder det meget for mig, at jeg skaber nogle afslappende og lækre rammer for alle mennesker i alle størrelser og farver. Hos mig skal alle føle sig værdsat og godt tilpas, det er absolut det første skridt til et solidt samarbejde med klienten :) og det er et samarbejde, det handler om. Det er vigtigt at råd og vejledning blir fuldt op på hjemmefra også, for at få de bedste resultater hurtigt. 

Malene: kosmetolog 15 års erfaring uddannet v. cidesco.

Malene har været hos mig fra start af. Vi har et unikt kollegaskab som selvfølgelig er med til at danne rammerne i klinikken

Claire: havde sin start her i sommer 2018, som negletekniker. Meget sød og dygtig pige som vi ser frem til et godt samarbejde med.

Vi glæder os til at byde dig et varmt velkommen i klinikken.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag/ også Jyllinge10-18/ efter aftale
Tirsdag11-20
Onsdag/også Jyllinge 10-20/ efter aftale
Torsdag08-20
Fredag10-19
Lørdag/ulige uger Jyllinge 10-16/ efter aftale
Søndag kun i JyllingeEfter aftale
Powered by CBIT online booking system