personalet

Hvem er vi?

Vores fantastiske team er bestående af 3 professionelle kosmetologer og 2 kosmetiske assistenter med diplom uddannelser indenfor faget.  3 af os er også negleteknikere. 

Trine: indehaver, kosmetolog og Negletekniker- Jeg har 2 klinikker, den ene på Platanvej som har eksisteret siden 2012. Den anden klinik er beliggende i 4040 Jyllinge, som har eksisteret siden december 2017. Jeg er 37 år, bor i Jyllinge med min kæreste og 2 piger på 4 og 7 år. Mine forretninger er mit hjertebarn. Jeg er en meget passioneret kosmetolog og chef, jeg sætter en kæmpe ære i at levere resultater i et dejligt roligt og sundt miljø både for kunder og for mine medarbejdere

Malene: kosmetolog 16 års erfaring uddannet v. cidesco. Malene har været hos mig fra start af. Vi har et unikt kollegaskab som selvfølgelig er med til at danne rammerne i klinikken. Malene er tilmed vores voks dronning. Er ansat i klinikken på Frederiksberg. 

Christina: Er kosmetisk assistent med diplom uddannelser inden for faget.  Christina er et natur talent i faget og en meget sympatisk glad kvinde som iøvrigt er mor til 2 dejlige drenge. Er ansat på klinikken på Frederiksberg 

Huri:  Har 10 års erfaring indenfor branchen. Huri har været med til at opstarte flere succesfulde klinikker og er knald dygtig i vores fag. Fantastisk glad og varm personlighed, hun får alle til at føle sig velkommen. Er mor til to store piger. Ansat i Jyllinge klinikken. 

Vi glæder os til at byde dig et varmt velkommen i klinikkerne.

 

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag/ Jyllinge10-16/ 09-17 ulige uger efter aftale
Tirsdag/ Jyllinge 11-20/ 09-17
Onsdag/ Jyllinge 10-19/ 09-17 Ulige uger efter aftale
Torsdag/ Jyllinge10-19/ 09-17
Fredag/ Jyllinge10-19/ 10-18
Lørdag/ Jyllinge 10-16/ 10-14
Søndag lukket
Powered by CBIT online booking system