SKINPEN micronåle behandling

SKINPEN. Den meget populære behandling med micronåle. Mange er bekendt med ordet Dermaroller. Skinpen er den professionelle version, behandlingen er meget effektiv på en lang række hudtyper, samtidig skånsom for din hud imodsætning til dermaroller. Se mere info ved at klikke på teksten

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12- 36 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller, sidder huller stimulere huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden. Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at virke dybt ind i huden hvor behovet er størst. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

Hudforyngelse i hele ansigtet.
SkinPen-behandlingen kan friske huden op, fjerne fine linjer, reducere rynker og dermed få huden til at se yngre ud.
Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0,25 og 0,75 mm, der vil i forbindelsen med behandlingen blive brugt et aktivt serum med stamceller. Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse.
Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm, dette aftager i løbet af ca 4 timer og er helt væk efter 12-18 timer.

Allerede under behandlingen kan der ses en effekt og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten, kan de anbefales at behandlingen gentages hver 6.- 8. uge.

Kom ind til en konsultation,hvor vi vil tale om kontraindikationer, er det overhovedet muligt for dig at få denne behandling lige nu? Vi vil samtidig kigge på din hud/ problemområdet og vurdere hvor mange behandlinger du ca. skal have. Du vil skulle skrive under på en "klientkontrakt" 

Det anbefales et kur forløb a´min. 4-5 gange med ca. en måneds interval. Prisen vil være 1000kr pr. behandling.

Ved køb af kur behandling betales et engangsbeløb a´4 behandlinger og vi giver dig den 5. gratis

 Vi vil meget gerne benytte os af før og efter billeder på facebook og instagram.

Book din tid allerede nu,

Læs mere på www.skinpen.dk

 

poster (1) (Large)

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag/ Jyllinge10-16/ 09-17 ulige uger efter aftale
Tirsdag/ Jyllinge 11-20/ 09-17
Onsdag/ Jyllinge 10-19/ 09-17 Ulige uger efter aftale
Torsdag/ Jyllinge10-19/ 09-17
Fredag/ Jyllinge10-19/ 10-18
Lørdag/ Jyllinge 10-16/ 10-14
Søndag lukket
Powered by CBIT online booking system