Guinot professionelle hudplejeprodukter

Guinot er et verdensførende produkt mærke indenfor den kosmetiske branche, du finder det både på skønhedsklinikker og på hospitaler. Der forskes i virkestofferne dagligt. ingen parabener. Naturlige plante og virkestoffer kombineret med kemi. Du finder intet bedre.

Franskmændene er kendt for deres stil, jour de vivre og ældning med elegance, og deres foretrukne professionelle hudpleje mærke er Guinot. GUINOT kan købes i over 70 lande rundt om i verden, Guinot tilbyder et omfattende udvalg af hudpleje og behandlings produkter, herunder produkter til øjne, læber, hals og hænder, 8 målrettede serier til forskellige hudtyper, en række af krops produkter, en serie til mænd, og en omfattende behandlings menu.

Guinot blev grundlagt af den banebrydende franske biokemiker René Guinot i 1960'erne, som indså, at udtræk af planter og frugter kunne bremse hudens ældningsproces, især hvis de kan trænge dybt ind i huden. I dag bruger Guinot stadig den videnskabelig tilgang til skønhed, arbejder tæt sammen med førende universiteter og forskningscentre for at skabe en innovativ, kosmeceutisk hudpleje og behandlings serie.

Du kan læse meget mere om GUINOT og produkterne på: www.guinot.com

 

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag/ Jyllinge10-18/ 09-17
Tirsdag/ Jyllinge 11-20/ 09-17
Onsdag/ Jyllinge 10-20/ 09-17
Torsdag/ Jyllinge08-20/ 09-17
Fredag/ Jyllinge10-19/ 10-18
Lørdag/ Jyllinge 10-16/ 09-14
Søndag lukket
Powered by CBIT online booking system