Age summum effektiv anti age ansigtsbehandling

ekstrem effektiv anti age behandling, til dig der trænger til et kæmpe boost af collagen, hyaluron syre og rene C vitaminer.
50 min. Behandlings tid
Kun 625kr
Køb med fordel et klippekort, hvis du ønsker en vedvarende effekt.

• A G E •S U M M U M • 
pris kun 625kr

her er eksempel på en af vores lækre og effektive behandlinger! #agesummum nedenfor ses info 
#Guinot er førende i verden af en årsag på deres behandlinger og produkter. Igen udvikler de en helt unik ansigtsbehandling AGE SUMMUM som er baseret på de 56 biologiske og aktive komponenter som GUINOT er kendt for – og som de er de eneste i verden der har. Komplekset anvendes for sine unikke regenererende egenskaber og for sin evne til at genskabe hudens elasticitet.

Oplev denne fantastiske ansigtsbehandling, og se hvordan din hud får nyt liv. Cellerne stimuleres, og produkterne bekæmper slapheden i hudens overflade. Huden gennemnæres og fugtes i dybden øjeblikkeligt.

Din hud eksfolieres, så alle de døde hudceller forsvinder, huden udglattes og forfines. Anti-Age-Ageing serum påføres og tilføjes med Pure Vitamin c. Vitamin C beskytter huden mod de frie radikaler, booster kollagensyntesen og det er et essentielt vitamin med mange fordele der er uundværlige for vores krop.

Din hud masseres i en imponerende lækker og opstrammende massage creme der virker meget blødgørende og øger cellernes iltoptagelse. Den styrker epidermis og mindsker rynkerne.

Derefter lægges Masque Age Summum på huden og hviler. Din hud optager de aktive ingredienser og former sig som en blød film på huden overflade.

Behandlingen afsluttes med GUINOTS unikke cremer, serum og øjenpleje.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag/ Jyllinge10-18/ 09-17
Tirsdag/ Jyllinge 11-20/ 09-17
Onsdag/ Jyllinge 10-20/ 09-17
Torsdag/ Jyllinge08-20/ 09-17
Fredag/ Jyllinge10-19/ 10-18
Lørdag/ Jyllinge 10-16/ 09-14
Søndag lukket
Powered by CBIT online booking system